Muzikál La La Land získal cenu amerických filmových producentov

NETKY.SK • 29 Január 2017, 09:41 • 2 min
Muzikál La La Land získal cenu amerických filmových producentov

LOS ANGELES - Muzikál La La Land s Emmou Stoneovou a Ryanom Goslingom v hlavných úlohách získal v sobotu v Los Angeles cenu Združenia amerických filmových producentov (PGA). Zvýšil tým svoje šance zvíťaziť o necelý mesiac aj na udeľovaní Oscarov v kategórii najlepší film.

slovakia

left justify in out

Romantický muzikál La La Land, nominovaný na Oscara v 14 kategóriách, sa medzi stovkami hlasujúcich producentov presadil v konkurencii ďalších deviatich filmov, ktorými boli Prvý kontakt, Deadpool, Fences, Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu, Hell or High Water, Skryté čísla, Lion, Miesto pri mori a Moonlight.

 

Víťaz hlasovania členov PGA spravidla získa aj Oscara za najlepší film roka. Bolo tomu tak aj v prípade snímok ako Argo (2013), 12 rokov otrokom (2014) a Birdman (2015). Vlani u amerických producentov zvíťazila satira Stávka na neistotu, Oscara však nakoniec získala dráma Spotlight.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies