Muži z pomsty podpálili chaty, škoda je takmer 50-tisíc eur!

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 13:05 • 2 min
Muži z pomsty podpálili chaty, škoda je takmer 50-tisíc eur!

BRATISLAVA/POPRAD - Policajti objasnili dva prípady podpálených chát v Popradskom okrese z konca minulého a začiatku tohto roka.

slovakia

left justify in out

Z poškodzovania cudzej veci vyšetrovateľ obvinil dvoch 24-ročných mužov z obce Spišské Bystré. Motívom mala byť pomsta. Prvú chatu podpálili v lese v katastri obce Kravany 30. decembra a druhú v katastri obce Hranovnica v časti Rakáč. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, obidve chaty patrili istej spoločnosti zo Spišskej Teplice, v prvom prípade sa škody vyšplhali na takmer 10 tisíc a v druhom na vyše 38 tisíc. Chaty zapálili, pretože sa chceli pomstiť pracovníkom tejto spoločnosti, ktorí im vraj v minulosti bránili v návšteve lesa. Mladší z obvinených je stíhaný na slobode a starší je vo väzbe pre inú trestnú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies