Muža, ktorý dobodal v centre Banskej Bystrici mladú ženu zadržali

NETKY.SK • 6 November 2019, 06:57 • 2 min
Muža, ktorý dobodal v centre Banskej Bystrici mladú ženu zadržali

BRATISLAVA - Nebezpečného muža, 22-ročného Petra Albertyho, ktorý v nedeľu (3.11.) dobodal v centre Banskej Bystrice mladú ženu, v utorok večer zadržali. Informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Posledné hodiny po ňom polícia intenzívne pátrala. Napriek tomu časť verejnosti neoprávnene kritizovala políciu za údajnú neschopnosť. Nemohli sme sa proti takýmto komentárom brániť, keďže v pozadí sa realizovali procesy, ktorých prezradenie by viedlo k ohrozeniu zadržania hľadanej osoby," vysvetľujú policajti.

 

 

Nebezpečného muža hľadalo od nedele celé Slovensko. "Páchateľ je už v rukách banskobystrických kukláčov a preto touto cestou chceme upokojiť všetkých občanov, že tento človek už nikomu neublíži. Zároveň chceme poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali a pomáhali polícii pri jeho hľadaní" , uvádza polícia na sociálnej sieti.

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies