Muž z Turzovky sa žene vyhrážal smrťou, polícia u neho našla ilegálnu zbraň

NETKY.SK • 5 Január 2016, 13:37 • 2 min
Muž z Turzovky sa žene vyhrážal smrťou, polícia u neho našla ilegálnu zbraň

BRATISLAVA - Neoprávnene u seba držali zbrane, skončili v rukách polície. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, na prelome rokov chytili policajti 30-ročného Mariána a 37-ročného Michala z okresu Čadca.

slovakia

left justify in out

"Obvinený Marián bez povolenia v dome v Turzovke držal krátku ručnú palnú zbraň, v ktorej sa nachádzalo päť nábojov a jedna nábojnica. Obvinený Michal bez povolenia v dome v Turzovke držal pištoľ kalibru deväť milimetrov, na ktorej nebolo výrobné číslo na tele zbrane. Pištoľ mala naskrutkovaný tlmič hluku výstrelu so zásobníkom, v ktorom boli dva náboje," priblížila hovorkyňa.


Balogová ďalej pripomenula, že obvinený Michal tiež neoprávnene držal aj 54 nábojov s označením S&B Special 38, 36 nábojov s označením 9x19 S&B15 a 18 nábojov Luger S&B 9 mm. Zbrane a strelivo policajti zaistili a zaslali na kriminalistickú expertízu. "Obvinený 37-ročný Michal sa navyše zbraňou vyhrážal 44-ročnej žene ujmou na živote a zdraví, jedenkrát zo zbrane aj vystrelil do steny rodinného domu v Turzovke," pokračuje hovorkyňa.


Polícia obvinila mužov zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a 37-ročného Michala zo zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a prečinu nebezpečného vyhrážania. Mužom hrozí trest na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies