Muž ukradol bicykle, aby sa dostal do väzenia a odpočinul si od svojej matky

NETKY.SK • 17 Máj 2021, 10:09 • 2 min
Muž ukradol bicykle, aby sa dostal do väzenia a odpočinul si od svojej matky

Mnohých vedú k zločinom peniaze alebo pomsta. Inokedy je to však viac rozmanitejšie a o to viac nepochopiteľnejšie. Páchateľ zvyčajne vykonáva trestný čin s vierou, že nikdy nebude dolapený. Existujú však prípady, kedy páchateľ chcel byť prichytený.

slovakia

left justify in out

Portál TVN24 priniesol ˇunikátnu správu o tom, ako sa varšavskí policajti zaoberali mnohými prípadmi krádeží v mestských častiach Ursynów, Wola a Mokotów. Práca bola výrazne jednoduchšia, keď sa im dostal do rúk páchateľ počas neúspešného pokusu o krádež - majiteľ ho prichytil počas akcie a počas úteku ho chytila policajná hliadka. 

 

img

 

Prvá vec, ktorú sa okamžite po zadržaní 34-ročný zlodej policajta spýtal, či pôjde do väzenia. Odpoveď „o tom rozhodnú ďalšie orgány“ ho veľmi neuspokojila. Na rozdiel od väčšiny zločincov netúžil po slobode,  práve naopak. Policajtom prezradil, že má už plné zuby neustálych konfliktov s matkou a rád by si odpočinul vo väzení.

 

 

Muž, samozrejme,  spolupracoval a k svojim hriechom sa priznal. Ukázalo sa, že mal na svedomí krádeže až siedmich bicyklov. Ukradnuté kúsky predával za nízke až symbolické ceny  náhodným ľuďom. To najdôležitejšie – Mužovi sa zrejme sen splní, pretože mu hrozí 5 rokov pobytu vo väzení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies