Muž sa vydával za iného väzňa, tak ho prepustili. Prekvapí vás, ako sa zachovala manželka

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 14:31 • 2 min
Muž sa vydával za iného väzňa, tak ho prepustili. Prekvapí vás, ako sa zachovala manželka

DENVER - Asi dve hodiny na slobode si užil Američan James Rynerson. Potom, čo manželke vyzradil, že sa vydával za iného väzňa a dostal sa tak von namiesto neho, žena ho poslala späť. Muž teraz čelí novým obvineniam, kvôli ktorým sa mu pobyt vo väzení predĺži, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Vyzeralo to ako dokonalá chyba v systéme. Rynerson svojmu spoluväzňovi z coloradského väzenia Mesa County ukradol doklady, debetnú kartu a koženú bundu a potom sfalšoval jeho podpis, aby sa dostal na slobodu. Väzeň Marvin March bol dočasne preložený na Rynersonovu celu, pretože tá jeho sa opravovala. Aj keď sa neskôr presťahoval späť, väzenská administratíva to nestihla včas zaznamenať.

 

Keď mal byť March prepustený, zavolali do Rynersonovej cely a väzeň chybu využil a nechal sa prepustiť. Chybu však urobili aj dozorcovia, ktorí neskontrolovali Rynersonovi jeho náramok aj s údajmi.

 

Aké prekvapenie to bolo pre ženu, keď svojho manžela objavila v garáži. Rynerson jej potom všetko popísal, čo ženu rozčúlilo a poslala manžela späť do väzenia. Kvôli dvom hodinám na slobode teraz čelí obvineniu z úteku, falšovania dokumentov, krádeže a vydávania sa za cudziu osobu, uzatvára server novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies