Muž podozrivý z útokov močom na ženy v Bratislave je za mrežami

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 18:49 • 2 min
Muž podozrivý z útokov močom na ženy v Bratislave je za mrežami

BRATISLAVA – Polícii sa podarilo zadržať muža, ktorý je podozrivý z nedeľných (20.3.) útokov močom na ženy v uliciach hlavného mesta.

slovakia

left justify in out

„Ide o 42-ročného Dušana, ktorý býva v širšom centre Bratislavy. Policajti ho zadržali dnes o 8.00 h,“ uvádza televízia na svojom internetovom portáli tvnoviny.sk.

 

Muž v nedeľu útočil v Bratislave na ženy močom. Polícia prijala na číslo 158 štyri takéto oznámenia. Vo všetkých prípadoch ženy uviedli rovnaký popis útočiacej osoby.

 

Muž podozrivý z útokov na ženy močom je zadržaný na polícii a muži zákona s ním v súčasnosti vykonávajú potrebné procesné úkony. Potvrdil to Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

 

Podľa jeho slov sa policajti v priebehu uplynulých týždňov veľmi intenzívne zaoberali prípadmi neznámeho páchateľa, ktorý sa na rôznych miestach Bratislavy dopúšťal protiprávneho konania tým, že útočil močom a výkalmi na osoby ženského pohlavia.

 

"Vďaka intenzívnemu vyšetrovaniu, ako aj operatívno-pátracej činnosti bol v priebehu dnešného dňa na osobnej slobode obmedzený muž podozrivý zo spáchania týchto skutkov. V súčasnej dobe sa s podozrivým mužom vykonávajú všetky potrebné procesné úkony, rozsah ktorých však nie je možné s prihliadnutím na zachovanie objektívnosti vyšetrovania poskytnúť. Keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budeme verejnosť bližšie informovať," avizoval Szeiff.

 

TV markíza už skôr informovala, že ide o 42-ročného Dušana, ktorý býva v širšom centre Bratislavy. Muž v nedeľu (20.3.) útočil v Bratislave na ženy močom. Polícia prijala na číslo 158 štyri takéto oznámenia. Vo všetkých prípadoch ženy uviedli rovnaký popis útočiacej osoby.

 

 

© KRIMI TV JOJ R.Bolješik

BOL "HOVNOMANOM" ZNÁMY FITNESS TRÉNER?KTO JE ZADRŽANÝ MUŽ, PODOZRIVÝ Z ÚTOKOV MOČOM A FEKÁLIAMI V BA? TU JE PROFIL 41 ROČNÉHO DUŠANA. V ROKU 2006 HĽADAL SO SIMONOU KRAINOVOU SUPERMODELKU V REALITY ŠOU TV JOJ. V ROKU 2009 RANDIL S HEREČKOU A SPEVÁČKOU KATARÍNOU HASPROVOU. ČO NÁM K TOMU POVEDALA? POZRITE SI EXKLUZÍVNU REPORTÁŽ.© R.Bolješik ( 24.3.2016 19:10 ) - Ak chcete sledovať podobné krimi aktuality, dajte mojej stránke like...

Posted by KRIMI TV JOJ Richard Bolješik on 24. marec 2016



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies