Muž počas dopravnej zápchy zarobil 10-tisíc libier, stačila jedna fotka

NETKY.SK • 26 Október 2017, 11:46 • 2 min
Muž počas dopravnej zápchy zarobil 10-tisíc libier, stačila jedna fotka

LONDÝN – „Uväznenie“ v dopravnej zápche vie poriadne naštvať, každý to pozná. Avšak, ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré. Treba nájsť len spôsob ako nepriaznivé okamihy využiť vo svoj prospech.

slovakia

left justify in out

Neposedný Brit Paul Wood sa osudného dňa tiež zasekol v premávke, no v istom momente to neuniesol a vybral sa do práce skratkou po vlastných.

 

V jednej z bočných uličiek objavil opustený dom v celkom zachovalom stave. Prezrel ho, urobil si pár fotiek a zapísal adresu. "Napadlo mi nahrať fotky na YouSpotProperty.com – to je spoločnosť, ktorú som videl v reklame na Facebooku. „Zachraňuje“ opustené domy v Londýne pre chátraním," vysvetlil.

 

Ak dom alebo bytovka spĺňa kritéria, YouSpotProperty pošle nálezcovi ako vďaku 20 libier. V prípade, že nehnuteľnosť kúpi, pošle nálezcovi 1% z kúpnej ceny.

 

Spoločnosť dom v West Hampstead kúpila za 1 000 000 libier, a Paulovi sa ušlo 10 000 libier. Slušná suma. 

 

img

 

img

 

img

Foto: YouSpotProperty

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies