Cez víkend dôjde v Košiciach k úprave trás troch liniek MHD

NETKY.SK • 14 Apríl 2023, 19:30 • 2 min
Cez víkend dôjde v Košiciach k úprave trás troch liniek MHD

KOŠICE - Počas nasledujúceho víkendu dôjde k úprave trás liniek č. 34, 71 a N6 košickej mestskej hromadnej dopravy. Dôvodom je oprava trolejového vedenia na Sídlisku KVP. Informuje o tom Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) na svojej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

Uvedená oprava v oblúku pri odbočení z Triedy KVP na Ulicu Jána Pavla II. potrvá od soboty (15. 4.) od 7.00 do nedele (16. 4.) do 16.00 h. Linka č.34 v smere na KVP - kláštor, premáva cez Cottbuskú, Moskovskú, Klimkovičovu, Janigovu až po KVP - kláštor. Vynechá zastávky Poliklinika KVP, Miestny úrad KVP a Húskova. V smere na OC Optima - dolný vstup, bude premávať bez zmeny trasy. "Linky č.71 a N6 v smere na KVP - kláštor po zastávke Diamantová obslúžia zastávky Cottbuská, Moskovská, Klimkovičova a Janigova. Vynechajú zastávky Poliklinika KVP, Miestny úrad KVP a Húskova," dodáva DPMK s tým, že v smere na Lingov a na Staničné námestie budú uvedené dve linky premávať bez zmeny trasy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona