Muž po vyše 20 rokoch našiel svoje auto, ktoré nahlásil ako ukradnuté

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 18:38 • 2 min
Muž po vyše 20 rokoch našiel svoje auto, ktoré nahlásil ako ukradnuté

Nemecký občan konečne našiel svoje auto, ktoré pred vyše 20 rokmi oplakal a nahlásil ako ukradnuté.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý si želal zostať v anonymite, stratil Volkswagen Passat zaparkovaný v garáži v priemyselnej budove vo Frankfurte v roku 1997. Svoje auto v garaží nedokázal nájsť a tak ho nahlásil ako ukradnuté. Nenašla ho ani polícia a ubehlo odvtedy už viac ako 20 rokov. Informoval o tom nemecký denník Augsburger Allgemein.

 

Budova, v ktorej sa "krádež" údajne odohrala, mala byť zbúraná, avšak demolácii stálo v ceste nejaké auto, ku ktorému sa nikto nehlásil a nikto nevedel komu patrí. Na pomoc bola privolaná polícia. "Stratené" auto pred 20 rokmi síce nájsť nedokázala, ale majiteľa tentokrát vystopovala pomerne rýchlo. Ukázalo sa, že vozidlo vlastní dnes už 76-ročný dôchodca. Ten si po neho prišiel spolu s dcérou.

 

Radosť z nálezu netrvala dlho. Auto nešlo naštartovať a bolo súce akurát tak do šrotu. S trochou šťastia za neho muž  dostane pár euro. Za okupovanie parkovacieho miesta tak dlhú dobu by mal podľa zákona dostať pokutu. Vzhľadom k tomu, že si to po celé tie roky nikto nevšimol a nikto ho nenahlásil, možno tak vyviazne bez trestu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies