Muž pichol nožom barmanku do krku

NETKY.SK • 22 Január 2013, 12:30 • 2 min
Muž pichol nožom barmanku do krku

Muž pichol nožom barmanku do krku - Krimi S nožom zaútočil v pondelok (21. januára) 39-ročný muž na 28-ročnú barmanku v pohostinstve na Uralskej ulici v Košiciach.

slovakia

left justify in out

img

S nožom zaútočil v pondelok (21. januára) 39-ročný muž na 28-ročnú barmanku v pohostinstve na Uralskej ulici v Košiciach. Najprv k nej mlčky pristúpil a sotil do nej. Keď sa medzi nich postavila 58-ročná žena, odsotil ju a nožom pichol barmanku do krku. 

"Traja zákazníci, ktorí sa v tom čase nachádzali v pohostinstve, začuli krik o pomoc a útočníka spacifikovali. Privolaná policajná hliadka útočníka zaistila a predviedla na policajné oddelenie. Útočník spôsobil mladej žene reznú ranu na krku s predpokladanou dobou liečenia do šesť týždňov," uviedla dnes košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. 

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Košice už podozrivého 39-ročného Radovana obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. Obvineného muža umiestnili do cely policajného zaistenia, zároveň bude spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie. "V prípade dokázania viny hrozí obvinenému mužovi trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," konštatovala Mésarová.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies