Muž mal kvôli mobilu napadnúť svoju manželku, vyhrážal sa jej zabitím

NETKY.SK • 3 August 2023, 10:36 • 2 min
Muž mal kvôli mobilu napadnúť svoju manželku, vyhrážal sa jej zabitím

Bánovce nad Bebravou-V meste na území Trenčianskeho kraja zadržala polícia vulgárneho muža

slovakia

left justify in out

Vyhrotené životné situácie alebo udalosti bývajú častou príčinou manželských nezhôd. Ku každému človeku by mal však ten druhý prejaviť úctu a neponižovať ho. Obzvlášť, ak si dotyční dajú sľub aj pred oltárom, že sa budú rešpektovať a ctiť. V Bánovciach nad Bebravou jeden z páru na to pozabudol. Jeho vulgárne správanie malo dohru.  

 

Polícia obvinila 49-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. Ten mal napadnúť svoju manželku a vyhrážať sa jej zabitím. TASR o tom vo štvrtok informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. K hádke malo dôjsť medzi manželmi pre mobilný telefón, ktorý mala žena mužovi vziať a ujsť s ním do spálne a zabrániť mu, aby do miestnosti dostal.

"Po tom, ako mal obvinený žene vulgárne vynadať, mal rozbiť sklenenú výplň dverí, chytiť ju zozadu rukou pod krkom a stisnúť ju za hrdlo. Žene sa mal počas tohto konania vyhrážať tým, že ak mu nevráti telefón, zabije ju," opísala Kuzmová. Muž mal svoju manželku podľa nej udrieť rukou do tváre pod ľavé oko.

 

"Polícia v Bánovciach nad Bebravou po vypočutí poškodenej a následne po udelení súhlasu dozorujúceho prokurátora na zadržanie 49-ročného muža zadržala a umiestnila ho do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," dodala Kuzmová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies