Muž bol tak opitý, že si nevšimol ako ho postrelili!

NETKY.SK • 23 September 2015, 10:40 • 2 min
Muž bol tak opitý, že si nevšimol ako ho postrelili!

LOS ANGELES - Istý Oklahomčan, ktorý sa v pondelok podnapitý vracal z oslavy narodenín, si nevšimol, že ho postrelili. V utorok o tom informovala polícia z mesta Tulsa. Podľa ochrancov zákona zasiahli muža dve guľky. Neznámy páchateľ mu jednou poranil rameno a druhou ho trafil do zadku. Zranenia, ktoré utrpel, však neboli život ohrozujúce.

slovakia

left justify in out

Muž oslavoval narodeniny spolu so svojím bratom v podniku Sharky’s Pool Hall. Obaja sa opili a nemohli šoférovať, zavolali preto kamarátovi, aby ich odviezol domov. Počas jazdy sa im vraj zdalo, že počuli streľbu, a keď dorazili k ich domu, všimli si, že auto má diery po guľkách a že oslávenec krváca. Najprv upútal ich pozornosť priestrel ľavého ramena. Matka poškodeného ho následne odviezla do nemocnice, kde lekári zistili, že má poranený aj zadok, pričom guľku mal stále v tele. Polícia zatiaľ nemá žiadnych podozrivých.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies