Mutu po 14 rokoch opäť v Rumunsku, bude hrať za Ploješť

NETKY.SK • 15 Január 2014, 14:38 • 2 min
Mutu po 14 rokoch opäť v Rumunsku, bude hrať za Ploješť

AJACCIO - Rumunský futbalový veterán Adrian Mutu po odchode z francúzskeho klubu AC Ajaccio zamieril do rumunského Petrolul Ploješť.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný útočník sa vrátil do rodnej krajiny po štrnástich rokoch v zahraničných kluboch. "Som veľmi rád, že som opäť doma. Ďakujem za skvelé privítanie v Ploješti. Verím, že svojimi výkonmi splatím dôveru, ktorú do mňa vložili," cituje 77-násobného rumunského reprezentanta portál Európskej futbalovej únie (UEFA). "Vždy chcem vyhrať všetko, platí to aj pre moje pôsobenie v Petrolule. Ak budem hrať dobre, možno si vyslúžim aj pozvánku do národného tímu," uzavrel Mutu.

Bývalý hráč Juventusu Turín či FC Chelsea strelil v minulom ročníku 11 gólov za korzický klub a pomohol mu k udržaniu sa medzi francúzskou elitou. Neskóroval však v žiadnom z deviatich tohtosezónnych stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies