Mutti novým trénerom Kopúnka v Bari

NETKY.SK • 11 Február 2011, 13:14 • 2 min
Mutti novým trénerom Kopúnka v Bari

Mutti novým trénerom Kopúnka v Bari - Futbal Taliansky futbalový klub AS Bari vo štvrtok pristúpil k trénerskej výmene, keď doterajšieho kouča Giampiera Venturu nahradil Bortolo Mutti. Vedenie klubu, v ktorom pôsobí aj slovenský stredopoliar Kamil Kopúnek

slovakia

left justify in out

img

Taliansky futbalový klub AS Bari vo štvrtok pristúpil k trénerskej výmene, keď doterajšieho kouča Giampiera Venturu nahradil Bortolo Mutti. Vedenie klubu, v ktorom pôsobí aj slovenský stredopoliar Kamil Kopúnek, chce aj týmto krokom docieliť záchranu v Serii A.
      Bari sa v minulej sezóne po návrate do elitnej súťaže na Apeninskom polostrove darilo nad očakávanie, v prebiehajúcom ročníku to však má omnoho ťažšie a mužstvo navyše poznačili viaceré zranenia.
      Klub sa na rozviazaní zmluvy so 63-ročným Venturom dohodol po šiestich prehrách v rade. "Bortolo Mutti sa stal novým trénerom Bari, pričom zmluvu podpísal do konca sezóny," píše sa v oficiálnom stanovisku klubu.
      O sedem rokov mladší Mutti zažije premiéru na lavičke Bari v nedeľňajšom súboji proti Janovu. Posledné Bari stráca 14 zápasov pred koncom sezóny deväť bodov na 17. priečku, zaručujúcu účasť v Serii A aj v budúcej sezóne.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies