Muster o Köllererovi: Hlupák zostane hlupákom

NETKY.SK • 24 Október 2013, 15:07 • 2 min
Muster o Köllererovi: Hlupák zostane hlupákom

VIEDEŇ - Bývalý rakúsky tenista Thomas Muster sa nestavia k doživotne dištancovanému krajanovi Danielovi Köllererovi zhovievavo.

slovakia

left justify in out

"Obézni ľudia môžu schudnúť, ale hlupáci zostanú hlupákmi. Nadal sa môže opýtať: ´Kto je Daniel Köllerer?´ Keď v Číne spadne bicykel, má to porovnateľný dosah," skonštatoval pre Presse am Sonntag 46-ročný niekdajší líder svetového rebríčka Muster.

"Tomu, že on nič neberie, predsa nik neverí. Sedem mesiacov je mimo, vo februári sa vráti a vyhrá desať z dvanástich turnajov, na ktorých štartuje. To je nemožné! Nemožné!" vyhlásil v septembri 30-ročný Köllerer pre Sportwoche. Bývalého 55. muža svetového rebríčka predvlani navždy vylúčili z tenisového diania pre machinácie, Športový arbitrážny súd (CAS) vo švajčiarskom Lausanne potvrdil platnosť trestu v marci 2012.

"Mňa prekvapuje len to, ako to Nadalovi ide na tvrdom povrchu. Je to však výnimočný hráč. Neuveriteľne sa pohybuje, takmer nerobí chyby a má ambíciu prekonávať rekordy. To, čo dokázal v tejto sezóne, je jednoducho senzačné," vyhlásil Muster, ktorého s "Rafom" spája preferovanie antuky a hranie ľavou rukou.

Víťaz parížskeho Roland Garros 1995 Muster sa pri preberaní témy Köllerer nevyhol ani stávkarskej problematike: "Po tom, ako som ukončil moju kariéru, som sa týždeň venoval online tipovaniu tenisu. Bol som presvedčený, že sa vyznám, ale každý deň mi niečo utieklo. Za sedem dní bolo 500 eur fuč. Pomyslel som si, že ďakujem za skúsenosť, stačilo."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies