DP: Murray s voľnou kartou v Rotterdame, ktorý bude bez Melzera

NETKY.SK • 7 Február 2014, 15:45 • 2 min
DP: Murray s voľnou kartou v Rotterdame, ktorý bude bez Melzera

ROTTERDAM - Nad čiaru v Rotterdame sa posunuli Česi Radek Štěpánek a Lukáš Rosol a Uzbek Denis Istomin, jednotkou medzi uchádzačmi je Argentínčan Juan Martín Del Potro.

slovakia

left justify in out

Britský tenista Andy Murray si na základe voľnej karty zahrá na budúcotýždňovom podujatí ATP World Tour 500 ABN AMRO Tennis Tournament v holandskom Rotterdame. Pre organizátorov je to príjemná kompenzácia po ubudnutí iného grandslamového šampióna Stanislasa Wawrinku.

Okrem spomenutého Švajčiara zrušili svoj štart aj Francúz Benoit Paire a skúsený rakúsky univerzál Jürgen Melzer, ktorý si doliečuje rameno a pre slovenský tenis je momentálne zaujímavý vzhľadom na aprílový zápas SR - Rakúsko vo finálovom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára 2014 reprezentačných družstiev mužov. 

Nad čiaru v Rotterdame sa posunuli Česi Radek Štěpánek a Lukáš Rosol a Uzbek Denis Istomin. Jednotkou medzi uchádzačmi je Argentínčan Juan Martín Del Potro. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies