Murray má 40. titul: Vo finále v Pekingu zdolal Dimitrova

NETKY.SK • 10 Október 2016, 08:21 • 2 min
Murray má 40. titul: Vo finále v Pekingu zdolal Dimitrova

PEKING - Britský tenista Andy Murray sa stal víťazom turnaja ATP v Pekingu. Najvyššie nasadený hráč si v nedeľňajšom finále poradil s Bulharom Grigorom Dimitrovom v dvoch setoch 6:4 a 7:6 (2).

slovakia

left justify in out

Murray vybojoval svoj piaty titul na okruhu v prebiehajúcej sezóne a jubilejný 40. celkovo. V open ére je tak šestnástym tenistom, ktorý sa dostal na túto hranicu. Z aktívnych hráčov je štvrtý - pred ním figurujú v tabuľke Roger Federer (88), Rafael Nadal (69) a Novak Djokovič (66), informovala agentúra APA.

 

Brit upravil vzájomnú bilanciu s Dimitrovom na 8:3 vo svoj prospech. V čínskej metropole nestratil počas celého týždňa ani set. "Vo finále to bol asi môj najlepší zápas v celom týždni. Napriek chladnému počasiu mi išiel servis, aj ten druhý mal solídnu razanciu a nedal som súperovi možnosť útočiť," uviedol Murray.

 

dvojhra - finále:

Andy Murray (1-V.Brit.) - Grigor Dimitrov (Bul.) 6:4, 7:6 (2)

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies