Müller nepremenil tutovku, zodpovednosť za remízu v Leverkusene odmieta

NETKY.SK • 7 Október 2013, 12:30 • 2 min
Müller nepremenil tutovku, zodpovednosť za remízu v Leverkusene odmieta

LEVERKUSEN - Futbalový útočník Thomas Müller necíti vinu za remízu Bayernu Mníchov v zápase 8. kolá nemeckej bundesligy na ihrisku Bayeru Leverkusen (1:1) napriek tomu, že nepremenil najväčšiu tutovku duelu.

slovakia

left justify in out

Nemecký reprezentant opäť raz potvrdil, že sa vie relatívne ľahko dostať do gólovej príležitosti, ale na konte má v tejto sezóne naďalej len jeden presný ligový zásah.

Müller za nerozhodného stavu sa v 35. minúte po centri Davida Alabu ocitol osamotený pred opustenou bránou "farmaceutov", ale zblízka hlavičkoval nad brvno. "Necítim žiadnu zodpovednosť za remízu. Tak to jednoducho nefunguje," povedal 24-ročný Müller pre nemecké médiá. "Tá hlavička nebola vôbec taká jednoduchá, aká sa mohla zdať, pretože center bol relatívne prudký a bol som blízko brány, čo bol v tomto prípade na škodu. Samozrejme, že som sa potom cítil veľmi zle, kvôli mužstvu aj sebe. Toto skutočne bolí, ale také veci sa vo futbale stávajú. Ťažko sa to vysvetľuje. Samozrejme, malo by to skončiť v sieti," vysvetlil útočník bundesligového lídra  

Bayern má po remíze v Leverkusene na konte 20 bodov, Borussia Dortmund, ktorá prehrala v Monchengladbachu 0:2, má o bod menej rovnako ako tretí Bayer.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies