Muguruzová si proti Cibulkovej zdvihla sebavedomie

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 12:33 • 2 min
Muguruzová si proti Cibulkovej zdvihla sebavedomie

STANFORD - Španielska tenistka s venezuelským pôvodom Garbine Muguruzová-Blancová sa postarala o rozruch v máji na parížskom Roland Garros, keď v 2. kole vyradila americkú líderku svetového rebríčka Serenu Williamsovú, v utorok v kalifornskom Stanforde zastavila hneď v 1. kole pokus Dominiky Cibulkovej obhájiť titul.

slovakia

left justify in out

Nevypomstilo sa jej, že z náskoku 6:2, 3:1 pustila súperku do rozhodujúceho setu. Napokon triumfovala 6:2, 4:6, 6:2. "Od Wimbledonu som veľmi tvrdo trénovala. Moja hra bola dnes kvalitná najmä v úvodnom sete, ale počas celého zápasu som sa cítila dobre. Keď hráte proti súperke s vyšším renkingom, ste bez tlaku. Len napochodujete na kurt a usilujete sa predviesť svoj najlepší tenis. Víťazstvá v zápasoch takéhoto typu posilňujú sebavedomie a vieru vo vlastné schopnosti," povedala 20-ročná 28. tenistka svetového rebríčka podľa webu WTA. 

 

Muguruzová-Blancová v 2. kole preverí ďalšiu Slovenku Danielu Hantuchovú. Dosiahla svoj 8. triumf nad niektorou z členiek Top 20. Nadviazala na úspech 6:4, 6:4 z vlaňajšieho podujatia na tráve v holandskom Hertogenboschi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies