MS: Brazílske štadióny majú problém s pripojením na internet

NETKY.SK • 1 Máj 2014, 18:41 • 2 min
MS: Brazílske štadióny majú problém s pripojením na internet

RIO DE JANEIRO - Niečo viac ako mesiac pred začiatkom futbalových majstrovstiev sveta v Brazílii (12. 6. - 13. 7.) majú tamojšie štadióny problém s bezdrôtovým pripojením na internet.

slovakia

left justify in out

Ako uviedol brazílsky minister telekomunikácií Paulo Bernando, šesť z dvanástich štadiónov stále neuzavrelo zmluvu na inštaláciu siete wi-fi.

 

"Ak by sa tieto štadióny rozhodli podpísať kontrakty hoci aj hneď v tejto chvíli, bude veľmi náročné ponúknuť im dostatočne kvalitné služby," povedal okrem iného minister. Jedným zo štadiónov, na ktorom by mohli mať fanúšikovia problém zavesiť na sociálnu sieť svoju fotografiu z tribúny, či odpísať svojím priateľom, je aj Arena Corinthians v meste Sao Paulo, kde sa 12. júna uskutoční otvárací zápas šampionátu. Informoval o tom portál www.thestar.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies