Mourinhovi sa Rooney páči, ale tam sa to zatiaľ končí

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 14:26 • 2 min
Mourinhovi sa Rooney páči, ale tam sa to zatiaľ končí

BANGKOK - José Mourinho sa priznal k obdivu voči Waynovi Rooneymu, ale nenechal sa vyprovokovať k tomu, aby útočníka futbalového Manchestru United označil za svoj prestupový cieľ.

slovakia

left justify in out

Portugalský tréner FC Chelsea dostal otázku o Rooneym v thajskom Bangkoku pred začiatkom ázijského turné londýnskeho klubu. Krátko pred tým vyšla správa, že anglický reprezentant si natiahol zadný stehenný sval a odletel z Bangkoku domov. Aj "červení diabli" zamierili pred nadchádzajúcou sezónou do Thajska.

"Zábavná a zákerná otázka, pretože z morálnych dôvodov nemôžem hovoriť o hráčoch iných klubov. Ale, ako viete, ja nie som žiadny pokrytec a vždy vravím, čo si myslím. Vždy som tvrdil, že sa mi Rooney ako hráč veľmi páči. Viac nemôžem povedať. Jeho rýchlosť a priamočiarosť sú obdivuhodné, ale je to futbalista Manchestru United," reagoval na výzvu Mourinho.

Podľa britského denníka Daily Mail sa Chelsea chystá ponúknuť úradujúcemu anglickému šampiónovi za Rooneyho 60 miliónov libier.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies