Mourinho: Ronaldo si myslel, že vie všetko

NETKY.SK • 5 Jún 2013, 18:05 • 2 min
Mourinho: Ronaldo si myslel, že vie všetko

MADRID - Už bývalý tréner španielskeho futbalového klubu Real Madrid José Mourinho uviedol, že najväčšia hviezda "bieleho baletu" Cristiano Ronaldo mal jeden problém - myslel si, že vie všetko.

slovakia

left justify in out

"Cristiano mal pri mne tri fantastické sezóny," poznamenal 50-ročný kouč v televíznej relácii Punto Pelota a vzápätí vysvetlil, prečo sa zhoršili vzťahy medzi ním a jeho portugalským krajanom. "Mal som s ním jeden problém, veľmi jednoduchý. Nevedel prijať, keď som mu ako tréner chcel pomôcť zlepšovať sa. Asi si myslel, že vie všetko a kouč mu nemôže pomôcť rásť."

Rodák zo Setúbalu strávil v Reale Madrid tri sezóny. Podarilo sa mu zastaviť FC Barcelona a v sezóne 2011/2012 získal ligový titul a španielsky Kráľovský pohár. Jeho predstavy sa nenaplnili v Lige majstrov, keď trikrát neuspel v semifinále. Po rozchode s Realom Madrid sa Mourinho dohodol na štvorročnej spolupráci s anglickým klubom FC Chelsea. "The Blues" bude viesť druhýkrát vo svojej kariére.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies