Mourinho kritizuje FA za trest pre Diega Costu

NETKY.SK • 24 September 2015, 12:43 • 2 min
Mourinho kritizuje FA za trest pre Diega Costu

LONDÝN - Trénerovi FC Chelsea Josému Mourinhovi sa nepozdáva, že anglická Futbalová asociácia (FA) zrušila trest obrancovi Arsenalu Londýn Gabrielovi a uložila retrospektívny trojzápasový dištanc jeho zverencovi Diegovi Costovi.

slovakia

left justify in out

Medzi spomenutými hráčmi došlo k incidentu v sobotňajšom ligovom derby v rámci 6. kola Premier League v závere prvého polčasu.


Pôvodom Brazílčan Costa po nedovolených kontaktoch s Laurentom Koscielnym vyprovokoval viaceré potýčky. Na tie napokon doplatil vylúčením mladý brazílsky zadák Arsenalu Gabriel Paulista, hlavný vinník Costa videl z rúk hlavného rozhodcu Mika Deana iba žltú kartu. Gabrielovi v utorok FA odpustila červenú kartu. "Nebudem to ďalej komentovať, pretože ak uvediem príklady a pôjdem hlbšie, čaká ma veľký dištanc. A to nechcem, tím to nepotrebuje. V troch zápasoch sme prišli o dôležitého hráča a nemusíme prísť aj o trénera. Takže preferujem byť pokojný a ticho," povedal Mourinho po stredajšom dueli Ligového pohára s Walsallom, ktorý Chelsea vyhrala 4:1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies