Moore má v Dubaji problémy so zákonom, opitý napadol taxikára

NETKY.SK • 20 September 2010, 11:20 • 2 min
Moore má v Dubaji problémy so zákonom, opitý napadol taxikára

Moore má v Dubaji problémy so zákonom, opitý napadol taxikára - Futbal Polícia v Dubaji zadržala bývalého kapitána austrálskej futbalovej reprezentácie Craiga Moorea, ktorý sa v stave opitosti dostal do potýčky s taxikárom pre sumu necelých 14 dolárov. In

slovakia

left justify in out

img

Polícia v Dubaji zadržala bývalého kapitána austrálskej futbalovej reprezentácie Craiga Moorea, ktorý sa v stave opitosti dostal do potýčky s taxikárom pre sumu necelých 14 dolárov. Informovala o tom miestna tlač.
      Moora, ktorého zatkli ešte v stredu, prepustili na kauciu, no v priebehu tohto týždňa sa postaví pred súd, kde bude čeliť obvineniam z konzumácie alkoholu, výtržníctva a kladenia odporu polícii.
      Podľa pondelňajšieho vydania dubajského denníka The National newspaper polícia zasahovala pri spore, ktorý rozpútalo jazdné vo výške 50 dirhamov (13,61 dolára). Podgurážený Moore údajne sotil privolaného policajta.
      Moore mal pritom podľa medializovaných informácií minulý týždeň spôsobiť v Spojených arabských emirátoch dopravnú nehodu v podnapitom stave a skončiť vo väzbe, keď sa dostal do kolízie s policajným autom. Austrálske ministerstvo zahraničných vecí i tamojšia polícia síce odmietli prezradiť identitu zadržaného 34-ročného austrálskeho občana, rovnaký vek však má aj Moore, ktorý počas kariéry obliekal okrem iných tiež dresy Glasgowa Rangers a Newcastlu United.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies