Monaco vyhralo v Lyone tromi gólmi z ofsajdu, rozhodca priznal chyby

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 12:36 • 2 min
Monaco vyhralo v Lyone tromi gólmi z ofsajdu, rozhodca priznal chyby

PARÍŽ - Rozhodca Freddy Fautrel priznal, že urobil chyby, keď uznal tri ofsajdové góly futbalistov AS Monaco pri ich nedeľňajšom víťazstve 3:2 na ihrisku Olympique Lyon v šlágri francúzskej ligy.

slovakia

left justify in out

Fautrel a jeho dvaja asistenti na čiarach si nevšimli, že útočník hostí Dimitar Berbatov stál v ofsajdovej pozícii pri všetkých troch presných zásahoch svojho tímu. Jeden gól bulharský kanonier sám dal, pri ďalších dvoch asistoval.
      

"Spravil som chyby, ktoré zmenili kontext zápasu," cituje slová hlavného arbitra pondelňajšie vydanie francúzskeho denníka L'Equipe. "V šatni sa dvaja asistenti cítili veľmi zle a celý náš rozhodcovský tím bol v šoku."
      

Kouč Lyonu Remi Garde ale nechcel po zápase výkon rozhodcov kritizovať: "Nebudem o tom hovoriť, pretože by som riskoval suspendáciu..."
      

Monaco si vďaka triumfu upevnilo druhú priečku v tabuľke Ligue 1 s osembodovým mankom na lídra Paríž St. Germain. Aktuálne piaty Lyon si skomplikoval situáciu v boji o Ligu majstrov, na potrebnú tretiu priečku stráca osem bodov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies