Molnár s Hippom si pred médiami skočili do vlasov

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 12:14 • 2 min
Molnár s Hippom si pred médiami skočili do vlasov

ŠAĽA - Tréneri Ladislav Molnár s Michalom Hippom si na tlačovej besede po sobotnom stretnutí 21. kola druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže FK Slovan Duslo Šaľa - FC Nitra skočili do vlasov. Hostia tesným víťazstvom 1:0 vystriedali domácich na 2. priečke v tabuľke Skupiny Západ, o troch bodoch rozhodol v 68. minúte Šimon Šmehyl.

slovakia

left justify in out

Po úvodnom zhodnotení duelu pred médiami si vzal slovo domáci kormidelník Molnár. "Mišo, pri všetkej úcte, dlho ťa poznám, sme kamaráti. V Nitre robíš skvelú robotu, ste jediným ašpirantom na postup v západnej skupine. Nemôžem si však odpustiť jednu poznámku. Po zápase v Senci sa znovu opakuje tá istá situácia. Ťažko sa nám hrá proti mužstvu, ktoré má svojich fanúšikov. Troch. Minimálne jedného. Všetci, čo videli tento zápas, teda aspoň domáci, budú so mnou súhlasiť. A to ešte uvidíš, čo bude na východe!" citoval web nitra.sme.sk 54-ročného Molnára, bývalého úspešného brankára a známeho búrliváka.


Jeho náprotivok Hipp kontroval. "Ako môžeš toto povedať? Videl som každý váš domáci zápas, nemáš čo plakať pre rozhodcov," povedal, vstal a odišiel s ironickou poznámkou: "Ďakujem, rozhodca nám dnes vyhral tri body. Dovidenia, majte sa!"
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies