Mogwai vydajú 1. decembra nové EP

NETKY.SK • 4 Október 2014, 16:22 • 2 min
Mogwai vydajú 1. decembra nové EP

LONDÝN - Škótska kapela Mogwai plánuje vydať 1. decembra EP nahrávku Music Industry 3. Fitness Industry 1.

slovakia

left justify in out

Novinka ponúkne tri nové skladby a tiež remixy troch piesní z ich zatiaľ posledného albumu Rave Tapes (2014). O nové verzie skladieb sa postarali Blanck Mass, Nils Frahm a Pye Corner Audio. Na očakávanom EP spolupracoval aj Paul Savage. Formácia z počinu už zverejnila skladbu Teenage Exorcists.

 

Päťčlenná kapela Mogwai vznikla v roku 1995 v Glasgowe. O dva roky neskôr vydali prvý album s názvom Mogwai Young Team. Po ňom nasledovali štúdiovky Come On Die Young (1999), Rock Action (2001), Happy Songs for Happy People (2003), Mr. Beast (2006), The Hawk Is Howling (2008), Hardcore Will Never Die, But You Will (2011) a spomínaná Rave Tapes, ktorá obsadila v UK Charte 10. miesto. Kapela má na konte aj dva koncertné záznamy, tri kompilácie a tiež niekoľko EP nahrávok. Formáciu tvoria Stuart Braithwaite (gitara, spev), Dominic Aitchison (basgitara, gitara), Martin Bulloch (bicie), John Cummings (gitara) a Barry Burns (gitara, basgitara, klávesy). 

Zoznam skladieb EP nahrávky Mogwai - Music Industry 3. Fitness Industry 1.: 
01 Teenage Exorcists 
02 History Day 
03 HMP Shaun William Ryder 
04 Re-Remurdered (Blanck Mass Remix) 
05 No Medicine For Regret (Pye Corner Audio Remix) 
06 The Lord is Out of Control (Nils Frahm Remix) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies