Modrý anjel spúšťa výcvik zameraný na znižovanie dosahu traumatickej udalosti

NETKY.SK • 14 September 2017, 08:46 • 2 min
Modrý anjel spúšťa výcvik zameraný na znižovanie dosahu traumatickej udalosti

BRATISLAVA - Nezisková organizácia Tím krízovej intervencie Modrý Anjel spúšťa v septembri odborný výcvik zameraný na proces znižovania dosahu traumatickej udalosti – Traumatic Incident Reduction (TIR).

slovakia

left justify in out

Organizácia začína budovať vlastnú sieť následnej starostlivosti pre klientov zasiahnutých traumatickou udalosťou, ktorí potrebujú po krízovej udalosti ďalšiu formu podpory, aby udalosť lepšie spracovali.

 

"TIR je metodológia odborného zásahu do života klienta za účelom zlepšenia kvality jeho života. Projekt je akreditovaný v USA Národnou asociáciou sociálnych pracovníkov a Asociáciou špecialistov pracujúcich s traumatickým stresom," uviedol riaditeľ Modrého anjela Branislav Chrenka. TIR podľa jeho slov umožňuje klientovi nájsť si svoju múdrosť sám v sebe tým, že identifikuje a postupne spracuje prežitú traumatickú udalosť. Vynoria sa mu spomienky, vďaka ktorým ju bude môcť spracovať, a tak raz a navždy uvoľniť s ňou spojený emocionálny náboj.

 

Spolu so slovenskou organizáciou Modrý anjel ho po odbornej stránke zastrešuje organizácia Applied Metapsychology International.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies