Moderátor Nate Berkus má dcéru

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 09:27 • 2 min
Moderátor Nate Berkus má dcéru

LOS ANGELES- Americký moderátor Nate Berkus a jeho manžel Jeremiah Brent majú dcéru. Štyridsaťtriročný rodák z Kalifornie prezradil radostnú novinku prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

"Jeremiah a ja sme nesmierne šťastní, že môžeme ohlásiť narodenie našej dcéry Poppy Brent-Berkus. Porodila ju náhradná matka 23. marca 2015. Sme nadšení, že sme konečne trojčlenná rodina. Každý, komu sa narodilo dieťa, vie, že to bude náročné, ale nemôžeme byť šťastnejší, že sa môžeme vydať na túto cestu, ktorá zmení život a je ňou rodičovstvo. Všetkým vám ďakujeme za blahoželania a podporu," napísal.

 

Nathan Jay "Nate" Berkus je známy vďaka šou Nate Berkus: Krajšie bývanie (2010 - 2012). S Brentom sa zasnúbil v roku 2013 a v máji 2014 sa aj vzali. Berkus predtým randil s fotografom Fernandom Bengoecheaom, ktorý zahynul v roku 2004 pri tsunami na Srí Lanke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies