Modelka a herečka Cara Delevingne v októbri vydá svoj prvý román

NETKY.SK • 15 Marec 2017, 13:25 • 2 min
Modelka a herečka Cara Delevingne v októbri vydá svoj prvý román

BRATISLAVA - Anglická modelka, herečka a speváčka Cara Delevingne vydá v októbri svoj prvý román.

slovakia

left justify in out

Novinka bude mať názov Mirror, Mirror a prinesie príbeh skupinky šestnásťročných kamarátov Reda, Lea, Rose a Naimy, ktorí spoločne prechádzajú náročnou školou a popritom sa snažia objaviť samých seba. Všetko sa však radikálne zmení po tom, ako posledná menovaná zomrie. 

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Londýna sa so svojím literárnym debutom pochválila na službe Instagram, kde zverejnila fotografiu s rukopisom. “Ďalší neuveriteľný moment. Som nadšená. Veľmi milujem tieto postavy, milujem, čo symbolizujú, čo predstavuje tento príbeh. Proces tvorby tohto románu mi zmenil život a stal sa niečím, čo je naozaj blízke môjmu srdcu. Nemôžem sa dočkať, keď sa s vami o to podelím," napísala k snímke. Mirror, Mirror sa na pulty britských kníhkupectiev dostane 5. októbra pod hlavičkou vydavateľstva Trapeze. 

 

 

 

Another pinch me moment!! Announcing my first novel Mirror, Mirror, coming out this October! SO EXCITED !!! Mirror, Mirror is a twisty coming-of-age story about sixteen year old friends Red, Leo, Naima and Rose who are all trying to figure out who they are and navigate the minefield of school and relationships. Until it all changes one day… (que scary music 😵) I love these characters so much, I love what they stand for, what this story represents. The process of putting this novel together has been life changing and something I hold really close to my heart!! I cannot wait to share with everyone! You can pre-order Mirror, Mirror now by clicking on the link in my bio… lets start one big virtual book club!!! Cause I want us to talk about this time in life, self discovery, friendship, pain, triumph!! Being a teenager!! The experiences that shape YOU! #MirrorMirror

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne),


Cara Delevingne začala s modelingom už ako desaťročná, pričom kontrakt s agentúrou podpísala v roku 2009. V rokoch 2012 a 2014 získala v rámci Britských módnych cien titul Modelka roka.

 

Ako herečka sa predstavila napríklad vo filmoch Anna Karenina (2012), S tvárou anjela (2014), Papierové mestá (2015), PAN: Cesta do Krajiny-Nekrajiny (2015) či Jednotka samovrahov (2016). Tento rok ju budú môcť fanúšikovia a fanúšičky vidieť v sci-fi Valerián a mesto tisícich planét a dráme Tulipánová horúčka. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies