MLB má problém s termínom OH 2020

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 11:17 • 2 min
MLB má problém s termínom OH 2020

SAN DIEGO - Rokovania o účasti hviezd bejzbalovej MLB (Major League Baseball) na olympijských hrách 2020 v Tokiu sa ešte ani nezačali, a vedenie severoamerickej súťaže už má výhrady k načasovaniu. Komisár Rob Manfred si vie predstaviť aj lepší termín ako 24. júl - 9. august.

slovakia

left justify in out

"Z hľadiska kalendára to nie je ideálne riešenie," povedal najvyšší predstaviteľ MLB pri príležitosti Zápasu hviezd v San Diegu.

 

Bejzbal a softbal by sa práve v Tokiu mali vrátiť do programu OH. Zatiaľ naposledy v ňom figurovali v Pekingu 2008. Ich zaradenie navrhla na základe odporúčania organizátorov exekutíva Medzinárodného olympijského výboru, ale definitívu dá až zasadnutie v Riu de Janeiro.

 

"Čakajú nás rokovania s Medzinárodnou bejzbalovou a softbalovou konfederáciou, kde by sme sa mali oboznámiť s konkrétnou predstavou o programe. Páči sa nám myšlienka návratu bejzbalu na olympijské hry, podporujeme ju," uviedol Manfred.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies