Mladíci sa ulakomili na oblečenie, tínedžer na špekačky

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 10:18 • 2 min
Mladíci sa ulakomili na oblečenie, tínedžer na špekačky

BRATISLAVA/TRENČÍN - Policajti odhalili zlodejov, ktorí ešte v januári ukradli z predajne v trenčianskom obchodnom centre 31 kusov rôzneho oblečenia.

slovakia

left justify in out

Z krádeže obvinili 20-ročného Dominika, o dva roky mladšieho Borisa a jeho rovesníka Petra. Ukradnuté veci v hodnote takmer 600 eur naložili do auta, ktoré mali odstavené na parkovisku pred nákupným centrom. Ako agentúru SITA informoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, obvineným mladíkom v prípade dokázania viny hrozí trest až na dva roky.

 

Na špekačky za zhruba tri eurá sa zase ulakomil 15-ročný Adrián. Tínedžer kradol v jednom z prievidzských obchodov. Krádeže sa už v predchádzajúcich 12 mesiacoch dopustil, vtedy dostal pokutu, no tentokrát ho už obvinenie z krádeže neminulo. Ako mladistvému mu hrozí až ročný pobyt za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies