VIDEO Obrovský trapas na Miss Universe 2015: Moderátor sa pomýlil, Kolumbijčanke zobrali korunku

NETKY.SK • 21 December 2015, 14:11 • 2 min
VIDEO Obrovský trapas na Miss Universe 2015: Moderátor sa pomýlil, Kolumbijčanke zobrali korunku

LAS VEGAS - Takýto trapas na súťaži krásy ste ešte nikdy nezažili! Titul Miss Universe 2015 získala v nedeľu večer 26-ročná herečka a modelka z Filipín Pia Wurtzbachová.

slovakia

left justify in out

Svetové finále prestížnej súťaže krásy, ktoré sa konalo v americkom Las Vegas, poznačilo v závere nepríjemné faux pas, keď moderátor Steve Harvey omylom vyhlásil v živom vysielaní za víťazku súťažiacu z Kolumbie, informovala agentúra Reuters.

 

Piu Wurtzbachovú, ktorá sa narodila v Nemecku a vyrastala na Filipínach, vyhlásili za vicemiss predtým, ako Harvey divákom oznámil, že urobil chybu.

 

 

Kolumbijčanke Ariadne Gutiérrezovej (21) tak musela jej krajanka a vlaňajšia víťazka Paulina Vegová sňať korunku a dať ju Miss Filipín. Druhou vicemiss sa stala Olivia Jordanová (27) z USA. "Rád by som sa úprimne ospravedlnil Miss Kolumbii a Miss Filipín za moju obrovskú chybu," napísal Harvey na Twitteri. "Cítim sa hrozne."

 

 

Finále 64. ročníka Miss Universe bolo prvým, odkedy podujatie zatienila kontroverzia okolo vyjadrení spolumajiteľa organizujúcej spoločnosti a amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa na adresu imigrantov z Mexika. Americká televízia Univision, vysielajúca v španielčine, v reakcii odstúpila od dohody o vysielaní súťaže.

 

Trump, ktorý zažaloval Univision a žiada od nej 500 miliónov dolárov, následne kúpil podiel spoločnosti NBCUniversal vo firme Miss Universe Organization, ktorá produkuje tiež súťaž krásy Miss USA, aby v septembri túto firmu predal.

 

Celé podujatie

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies