Miroslav Šatan v drese Dukly Trenčín

NETKY.SK • 28 August 2014, 11:22 • 2 min
Miroslav Šatan v drese Dukly Trenčín

TRENČÍN - Po dlhých pätnástich rokoch si dres extraligovej Dukly Trenčín obliekla ikona slovenského hokeja Miroslav Šatan.

slovakia

left justify in out

Pod hradom Matúša Čáka však nebude 39-ročný krídelník pôsobiť ako hráč, zapojil sa do mediálnej kampane "vojakov" pred štartom nového ročníka. Jej súčasťou budú aj ďalšie legendy trenčianskeho hokeja. Ponuku stať sa jednou z tvárí kampane prijal aj Miroslav Šatan, ktorý v Trenčíne pôsobil počas dvoch sezón a získal v jeho drese majstrovský slovenský titul.

 

"Súčasťou histórie nášho klubu sú aj skvelí hokejisti, ktorých klub vychoval pre slovenskú reprezentáciu. Rozhodli sme sa pripomenúť si tieto výnimočné osobnosti a pripravili sme pre fanúšikov zaujímavý prierez históriou Dukly. Sme radi, že našu ponuku prijal aj Miroslav Šatan, ktorý sa na cestu slovenskej hokejovej legendy vydal práve z nášho klubu. Počas nasledujúcich týždňov tak predstavíme viaceré z osobností, ktoré v Trenčíne pôsobili, do celého diania sa aktívne budú môcť zapojiť aj fanúšikovia," predstavil základné myšlienky kampane marketingový manažér klubu Igor Klemens. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies