Miro Žbirka skončil v nemocnici: Problémy súvisiace so zápalom pľúc!

NETKY.SK • 14 Január 2017, 12:30 • 2 min
Miro Žbirka skončil v nemocnici: Problémy súvisiace so zápalom pľúc!

BRATISLAVA – Slovenský spevák Miro Žbirka skončil v piatok v nemocnici pre problémy súvisiace so zápalom pľúc.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom samotný muzikant, keď prostredníctvom sociálnej siete Facebook zverejnil fotografiu z nemocničného prostredia. „Dá sa povedať, že ma to už nebaví," napísal rodák z Bratislavy, ktorý bojuje s chorobou od začiatku mesiaca. Podľa informácií českého denníka Blesk liečba bežnými antibiotikami nezabrala, a preto spevákovi podávajú lieky vnútrožilovo.

 

 

Šesťdesiatštyriročný hudobník informoval o chorobe minulú stredu, pričom uviedol, že ho postihla práve, keď sa nachádzal vo Veľkej Británii. Pre nezlepšovanie stavu sa rozhodol odcestovať do Bratislavy, kam ho z Londýna priviezlo súkromné lietadlo.


Miro Žbirka začínal ako člen skupiny Modus. V roku 1977 získal spoločne s Jankom Lehotským a Marikou Gombitovou zlatú Bratislavskú lýru za pieseň Úsmev. Prvý sólový album, ktorý vydal so skupinou Limit, dostal názov Doktor Sen (1980). V roku 1982 sa stal ako prvý interpret zo Slovenska československým Zlatým slávikom. Počas kariéry absolvoval množstvo koncertov doma i v zahraničí, vydal viacero štúdiových albumov, z ktorých niektoré vyšli aj v angličtine. V roku 2015 ponúkol štúdiovku Miro.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies