Mireille Mathieu oslávi na svetovom turné „60 rokov lásky“ a nevynechá ani Bratislavu!

NETKY.SK • 11 Marec 2024, 14:30 • 2 min
Mireille Mathieu oslávi na svetovom turné „60 rokov lásky“ a nevynechá ani Bratislavu!

Bratislavu čaká nezabudnuteľný zážitok na francúzsky spôsob. Hviezda francúzskeho šansónu Mireille Mathieu vystúpi spolu so svojim sprievodným orchestrom 15. decembra v Peugeot Aréne Bratislava. Francúzska speváčka, ktorú považujú za nástupkyňu nesmrteľnej Edith Piaf, sa na Slovensko rada vracia. Tentokrát sa v Bratislave predstaví v rámci svojho nového turné, ktoré poeticky nazvala „60 years of love“.

slovakia

left justify in out

Mireille Mathieu, hviezdu svetového šansónu, miluje publikum po celom svete. Hudobnú kariéru naštartovala piesňami legendárnej francúzskej šansoniérky Edith Piaf a zaraďuje ich ako stálu súčasť svojho repertoáru dodnes. Za 60 rokov v hudobnom priemysle pritom vydala veľké množstvo originálnych piesní a koncertovala snáď na všetkých svetadieloch. O jej popularite svedčia milióny predaných albumov. Počas svojej neuveriteľnej kariéry naspievala vyše 1 200 piesní v 12-tich jazykoch a celosvetovo predala vyše 200 miliónov hudobných nosičov. Fantastická svetovo preslávená speváčka spolupracovala s najväčšími hviezdami ako sú Paul Anka, Charles Aznavour, Tom Jones, Julio Iglesias a mnoho ďalších. Jej piesne ako Mon Credo, Acropolis Adieu alebo Santa Maria de la Mer sa nezmazateľne zapísali do hudobnej histórie.
 

Spievanie je ako šport, musíte trénovať každý deň. A to ja robím. Spievam naozaj každý deň a možno vás prekvapí, že mám stále svojich hlasových učiteľov a poradcov. Moja učiteľka spevu je dokonca z odboru opery, pretože práve operní speváci musia mať perfektný hlas v dokonalej kondícii. A ja, keď spievam celý koncert naživo, aj môj hlas musí byť v kondícii. A s tým ide ruka v ruke aj telesná kondícia. Nemám žiadnych fitness trénerov, len tých hlasových. Pravdou však je, že sa neprejedám a konzumujem výhradne len jedlo pripravované na pare. A nepijem žiadny alkohol. Ale predovšetkým robím to, čo milujem - spievam. To je môj recept,“ prezradila Mireille Mathieu jej recept na večnú mladosť.

Do Bratislavy sa speváčka rada vracia, má tu svoje publikum a pravidelne vypredáva koncerty. Mireille Mathieu vystúpi aj tentokrát v Peugeot Aréne Bratislava (NTC aréna). Speváčku bude sprevádzať kapela, ktorá má vyše desať členov. Nechýba samozrejme akordeón, ktorý je pre autentický zvuk šansónu nenahraditeľný. Madame Mathieu si pripravila s kapelou nový koncertný program, v ktorom  samozrejme nebudú chýbať najväčšie hity, ktoré jej fanúšikovia tak milujú. Nezabudnuteľný zážitok na francúzsky spôsob si nenechajte ujsť 15. decembra 2024 v Peugeot Aréne /NTC aréne/ Bratislava. Vstupenky si môžete kúpiť tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: JVS GROUP
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies