Ministerstvo chce nakúpiť nepriestrelné vesty pre vojenských policajtov

NETKY.SK • 14 Október 2016, 11:02 • 2 min
Ministerstvo chce nakúpiť nepriestrelné vesty pre vojenských policajtov

BRATISLAVA – Ministerstvo obrany chce nakúpiť nepriestrelné vesty. Predpokladaná hodnota zákazky je 120.834 eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania. S víťazom súťaže plánuje rezort uzavrieť rámcovú dohodu na štyri roky.

slovakia

left justify in out

"Ministerstvo obrany (MO) SR plánuje zakúpiť nepriestrelné vesty pre príslušníkov Vojenskej polície, pričom ide o výmenu za tie, ktorým končí životnosť,“ uviedla pre TASR hovorkyňa rezortu obrany Danka Capáková. Rezort predpokladá, že na základe zmluvy nakúpi približne 200 kusov viest.

 

"Je ale dôležité povedať, že ministerstvo plánuje uzatvoriť rámcovú dohodu na obdobie štyroch rokov, na základe ktorej sa budú môcť vesty obstarávať. Neznamená to, že bude vyčerpaný celý finančný limit zverejnený v oznámení o vyhlásení verejného obstarávania,“ dodala Capáková. Vesty sa podľa jej slov budú kupovať podľa aktuálnych potrieb a finančných možností.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies