Mimoriadne tragická noc v Bratislave: Vyhasli až štyri životy!

NETKY.SK • 26 August 2016, 16:31 • 2 min
Mimoriadne tragická noc v Bratislave: Vyhasli až štyri životy!

BRATISLAVA – Noc zo štvrtka na piatok bola v Bratislave tragická. Polícia totiž našla až štyri mŕtve telá. Tri v Petržalke a jedno na Zlatých Pieskoch.

slovakia

left justify in out

Na Medveďovej ulici v Bratislave našla žena svojho 58-ročného manžela, ktorý bol obesený. Podľa informácií TV JOJ mal dlhodobo problémy.

 

Neďaleko novostavieb pri Starom Moste na Bosákovej ulici našli medzi stromami nehybné telo, ktoré viselo na lane. Podľa polície išlo o 46-ročného Ladislava z Petržalky. Ten sa tiež obesil, tentoraz na ťažnom lane.

 

Krátko pred polnocou vyskočil na Gessayovej ulici v Petržalke z okna 55-ročný Oto. Ten bol na mieste mŕtvy. TV JOJ informovala o tom, že v minulosti pracoval na polícii.

 

Štvrtá tragédia sa odohrala na Zlatých Pieskoch. V jazere sa utopil okolo štvrtej ráno 25-ročný mladík, ktorý tam bol s partiou kamarátov. Tí videli, ako zrazu zmizol pod hladinou. Ihneď vbehli do vody za ním, ale nájsť sa ho podarilo až potápačom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies