Milito sa vrátil po zranení do zostavy Interu gólovým spôsobom

NETKY.SK • 7 September 2013, 17:53 • 2 min
Milito sa vrátil po zranení do zostavy Interu gólovým spôsobom

RÍM - Zo zranenia krížneho väzu v kolene sa Milito liečil sedem mesiacov.

slovakia

left justify in out

Futbalový útočník Interu Miláno Diego Milito sa vrátil do zostavy talianskeho tímu v sobotňajšom prípravnom stretnutí proti švajčiarskemu Luganu. V zápase, ktorý sa skončil remízou 2:2, strelil argentínsky kanonier prvý gól svojho mužstva v 57. minúte.

Tridsaťštyriročný strelec sa zranil počas víťazného zápasu Európskej ligy UEFA 2012/2013 proti rumunskému klubu CFR Kluž vo februári tohto roka. Zo zranenia krížneho väzu v kolene sa liečil sedem mesiacov, prvýkrát sa objavil opäť v zostave Interu až v sobotňajšom prípravnom stretnutí proti FC Lugano.

Zápas sa hral na dva polčasy skrátené o 10 minút, Militova strelecká chvíľa prišla v 57. minúte. "Je to fantastické opäť skórovať, každého útočníka to poteší. Viac si však cením to, že som dostal priestor stráviť na ihrisku niekoľko minút," povedal pre agentúru Reuters Milito.

Argentínsky útočník strelil v drese Interu 73 súťažných gólov. V roku 2010 bol členom tímu trénera Jose Mourinha, ktorý získal "treble" - triumf v domácej lige, pohári a v Lige majstrov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies