Milánsky giganti sú pripravený ponúknuť za šialeného Maria 20 miliónov

NETKY.SK • 11 Apríl 2012, 20:59 • 2 min
Milánsky giganti sú pripravený ponúknuť za šialeného Maria 20 miliónov

Milánsky giganti sú pripravený ponúknuť za šialeného Maria 20 miliónov - Futbal MILÁNO – Kontroverzné dvojročné pôsobenie Maria Balotelliho v Manchester City by sa mohlo chýliť ku koncu, keďže oba kluby z Milána majú o útočníka záujem. Správy v Taliansku

slovakia

left justify in out

imgMILÁNO – Kontroverzné dvojročné pôsobenie Maria Balotelliho v Manchester City by sa mohlo chýliť ku koncu, keďže oba kluby z Milána majú o útočníka záujem.

Správy v Taliansku tvrdia, že Balotelliho bývalý klub, Inter Miláno, a aktuálny líder Serie A, AC Miláno, pripravujú £20 miliónové ponuky na 21-ročného hráča.
Balotellimu sa v utorok nejako podarilo vyhnúť dodatočnému trestu od anglickej FA potom, čo sa rozhodli ďalej neriešiť  jeho hrôzostrašný zákrok na Alexa Songa v nedeľňajšom zápase na pôde Arsenalu, v ktorom domáci vyhrali 1-0.

Ale jeho spoluhráči a tréner Roberto Mancini majú stále záujem na odchode Taliana potom, čo neskôr v zápase videl už jeho tretiu červenú kartu v sezóne.
Mancini sa minulý týždeň stretol s Balotelliho právnikom, aby diskutovali o budúcnosti hráča, keďže klub je pripravený čeliť strate 24 miliónov libier, ktoré za neho zaplatil v roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies