Milan Krajniak: Dvaja poslanci Sme rodina majú voľnú kartu pri hlasovaní o nedôvere ministrovi vnútra

NETKY.SK • 14 Jún 2021, 12:35 • 2 min
Milan Krajniak: Dvaja poslanci Sme rodina majú voľnú kartu pri hlasovaní o nedôvere ministrovi vnútra

BRATISLAVA - Dvaja poslanci Národnej rady z vládneho hnutia Sme rodina majú podľa Milana Krajniaka „voľnú kartu“ pri hlasovaní o nedôvere ministrovi vnútra SR Romanovi Mikulcovi.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej schôdzi sa ministri budú venovať návrhu poslancov Národnej rady Slovenskej republiky na vyslovenie nedôvery šéfovi rezortu vnútra. Mikulec aj premiér Eduard Heger potvrdili, že dnes poobede sa stretnú s koaličnými poslancami, ktorí avizovali, že budú hlasovať s opozíciou.

 

img

 

Súvisiaci život: Heger: Ak Peter Pčolinský zahlasuje za odvolanie ministra vnútra s opozíciou, poruší koaličnú zmluvu

Zvolanie mimoriadnej schôdze k vysloveniu nedôvery ministrovi vnútra iniciovala opozičná strana Smer - sociálna demokracia. Konať sa bude v utorok 15. júna. Ministrovi vnútra vyjadrilo podporu hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a strany Sloboda a Solidarita a Za ľudí. Naopak, za jeho odvolanie budú hlasovať koaliční poslanci Peter Pčolinský a Adriana Pčolinská. Pčolinský pre spravodajský portál aktuality.sk potvrdil, že bude hlasovať za odvolanie Mikulca z funkcie. Minister vnútra už totiž nemá jeho dôveru.

Prečítajte si: Minister vnútra bude zajtra čeliť odvolávaniu. Grendel si je istý, že svoj post obháji



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies