Miklík odchádza do Fínska

NETKY.SK • 27 December 2016, 12:32 • 2 min
Miklík odchádza do Fínska

Helsinki - Slovenský útočník Michel Miklík zamieril do najvyššej fínskej hokejovej súťaže. Tridsaťštyriročný krídelník sa upísal klubu JYP Jyväskylä, s ktorým sa dohodol na zmluve do konca prebiehajúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Debut v drese aktuálne desiateho tímu Liigy absolvuje v stredajšom domácom zápase s Jukuritom. "Miklík je rýchly, obratný hokejista, ktorý vie strieľať góly. Tešíme sa, že posilnil náš tím a že mu pomôže k dosiahnutiu vytýčených cieľov," uviedol pre klubový web na adresu skúseného slovenského útočníka športový riaditeľ JYP Jukka Holtari.

 

Strieborný medailista z MS 2012 naposledy pôsobil v Brne, kde však vydržal iba mesiac. V šiestich dueloch v drese českého extraligistu ani raz nebodoval. Úvod ročníka strávil v HC Košice, tri zápasy odohral aj v Piešťanoch v tretej najvyššej slovenskej súťaži.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies