Michal David si koncert v Tatrách užil aj napriek zlomenej nohe

NETKY.SK • 24 November 2013, 15:28 • 2 min
Michal David si koncert v Tatrách užil aj napriek zlomenej nohe

ŠTRBSKÉ PLESO - Spevák sa dnes z Vysokých Tatier presunul späť do Prahy, kde ho čakajú ďalšie akcie. Vráti sa však späť na Slovensko, keďže v Žiline odohrá koncert so symfonickým orchestrom v rámci Classic Tour.

slovakia

left justify in out

Známy český spevák Michal David odohral v sobotu (23. 11.) večer koncert v jednom z tatranských hotelov so zlomenou nohou. Na jeho hity sa bavilo a tancovalo asi 150 ľudí, koncert v komornejšej atmosfére si aj napriek zraneniu užil i samotný spevák.

„Som ešte trochu hendikepovaný, som v rekonvalescencii, môžem už ale chodiť, aj koncertovať, hoci v sede. Veľmi ma to bavilo, bolo tu skvelé publikum. Nemám s tým žiaden problém, či spievam pre 20.000 ľudí alebo pre 20 ľudí, pre mňa je najpodstatnejšie, aby tí ľudia boli spokojní,“ zhodnotil David s tým, že už hral na jednej firemnej akcii v Bratislave aj pre osem advokátov a kapela bola v miernej presile.

Pre zranenie musel spevák zrušiť niektoré koncerty v októbri, tie novembrové však už chcel absolvovať. Na Štrbskom Plese predstavil najznámejšie hity v trošku modernejšom štýle. „Tatry obdivujem, sú to krásne hory, avšak ja som teplomilný typ, takže v zime odchádzam do teplejších krajín. Nelyžujem, ani sa nesánkujem,“ opísal svoj vzťah k slovenským veľhorám David.

Spevák sa dnes z Vysokých Tatier presunul späť do Prahy, kde ho čakajú ďalšie akcie, v utorok (26. 11.) sa však vráti späť na Slovensko, keďže v Žiline odohrá koncert so symfonickým orchestrom v rámci Classic Tour. „Hneď ďalší deň budeme hrať v Prešove, 3. decembra v Nitre a 8. decembra v Bratislave. Na tieto koncerty sa veľmi teším, pretože mať za sebou symfonické teleso je veľmi pekné,“ dodal David.

Koncert Michala Davida v štýle diskotéky 80. a 90. rokov bol ďalším z hudobných vystúpení, ktoré pre svojich hostí tento rok pripravilo vedenie hotela Kempinski na Štrbskom Plese. „Chceli sme prísť opäť s niečím novým, tešíme sa, že bola skvelá atmosféra počas koncertu a ľudia si to naozaj užili,“ zhodnotila PR manažérka hotela Katarína Ferenčíková. Český spevák podľa nej nemal žiadne špeciálne požiadavky či iné nároky, hoci prišiel o barlách.

Ponuka tohtoročných hudobných vystúpení na Štrbskom Plese však ešte nie je uzatvorená. „Budeme pokračovať 14. decembra, kedy sa môžu naši hostia tešiť na adventný koncert Lucie Bílej,“ dodala Ferenčíková. Okrem iných sa v Tatrách tento rok predstavili Pavol Hammel, Jan Kraus a Lucia Šoralová či viacnásobný český slávik Karel Gott.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies