Michael Egan stiahol žalobu na filmára Bryana Singera

NETKY.SK • 28 August 2014, 10:20 • 2 min
Michael Egan stiahol žalobu na filmára Bryana Singera

LOS ANGELES - Súd na Havaji v stredu vyhovel žiadosti modela a herca Michaela Egana o stiahnutie žaloby na amerického filmára Bryana Singera, ktorého obvinil zo sexuálneho zneužívania.

slovakia

left justify in out

Sudkyňa Susan Oki Mollway však zamietla žalobu bez predsudku, čo znamená, že Egan má možnosť podať ju v budúcnosti znova. Singer naopak žiadal zamietnutie s rozhodnutím o merite veci, aby tak Eganovi znemožnil jej opätovné podanie, a tiež chcel, aby všetky výdavky spojené s procesom uhradil Egan. To však Mollway zamietla.

 

Egan zažaloval Singera v apríli, pričom tvrdil, že filmár ho prvý raz sexuálne zneužil koncom 90. rokov na párty pri bazéne v Kalifornii, keď mal iba 15 rokov. Neskôr sa tak malo diať aj na Havaji. V žalobe uviedol aj to, že filmár mu dával alkohol a drogy, vrátane kokaínu. Zneužívanie mal vraj iniciovať zakladateľ spoločnosti Digital Entertainment Network Marc Collins-Rector. Singer obvinenia označil za vymyslené, pričom súdu predložil dôkazy, že on ani Egan neboli v inkriminovanom čase na Havaji. V júni potom Egan zažaloval zo sexuálneho zneužívania aj ďalšie štyri nemenované osoby, túto žalobu však taktiež stiahol. 

Štyridsaťosemročný Bryan Singer je rodákom z New Yorku a ako režisér debutoval v roku 1988 krátkometrážnou snímkou Lion's Den, v ktorej si zahral napríklad Ethan Hawke. Medzi jeho najznámejšie filmy patria Podozriví (1995), X-Men (2000), X-Men 2 (2002), Superman sa vracia (2006), Valkýra (2008), Jack, zabijak obrov (2013) a X-Men: Budúca minulosť (2014). Režírovať by mal aj ďalší diel s názvom X-Men: Apocalypse. Bol taktiež jedným z výkonných producentov seriálu Dr. House (2004 - 2012), pričom dve epizódy aj režíroval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies