M.I.A. streamuje album Matangi

NETKY.SK • 2 November 2013, 13:47 • 2 min
M.I.A. streamuje album Matangi

BRATISLAVA - Očakávaná nahrávka, z ktorej pochádzajú aj single Bad Girls, Bring the Noize, Come Walk With Me a Y.A.L.A., by mala vyjsť 4. novembra.

slovakia

left justify in out

Britská speváčka a rapperka srílanského pôvodu M.I.A. sprístupnila prostredníctvom portálu YouTube na vypočutie očakávaný album s názvom Matangi. Novinka by mala oficiálne vyjsť 4. novembra a pochádzajú z nej aj single Bad Girls, Bring the Noize, Come Walk With Me a Y.A.L.A.. S 38-ročnou umelkyňou na albume spolupracovali napríklad Switch, Hit-Boy, Surkin, Danja a The Partysquad.

M.I.A., vlastným menom Mathangi "Maya" Arulpragasam, sa narodila 18. júla 1975. Svoju hudobnú kariéru odštartovala v roku 2005 debutovým albumom Arular, po ktorom nasledovala štúdiovka Kala (2007). Z druhej menovanej pochádza jej komerčne najúspešnejšia pieseň Paper Planes. Zatiaľ poslednou nahrávkou speváčky, ktorá sa v roku 2011 ukázala aj na festivale Pohoda v Trenčíne, je album Maya (2010) obsahujúci single Born Free a XXXO. V roku 2009 bola vďaka skladbe O...Saya z filmu Milionár z chatrče (2008) spolu A.R. Rahmanom nominovaná na Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná pieseň. V roku 2010 ju časopis Time zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí planéty. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a z archívu agentúry SITA. 
Tracklist albumu Matangi:
1. Karmageddon 2. MATANGI 3. Only 1 U 4. Warriors 5. Come Walk With Me 6. aTENTion 7. Sexodus (feat. The Weeknd) 8. Bad Girls 9. Boom Skit 10. Double Bubble Trouble 11. Y.A.L.A. 12. Bring The Noize 13. Lights 14. Know It Ain't Right 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies