Meszároš medzi hviezdami týždňa v KHL

NETKY.SK • 7 December 2015, 13:51 • 2 min
Meszároš medzi hviezdami týždňa v KHL

MOSKVA - Andrej Meszároš sa stal jedným z hráčov uplynulého týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige. Slovenský obranca v službách klubu Sibir Novosibirsk si vyslúžil ocenenie za 3 góly, ktoré strelil v troch zápasoch svojho tímu.

slovakia

left justify in out

Mimoriadne vydarený bol pre slovenského reprezentanta s dlhoročnými skúsenosťami z NHL najmä dvojgólový duel na ľade Dinama Minsk, ktorý Novosibisk vyhral 3:2 po predĺžení. Tridsaťročný slovenský bek najskôr v 40. min vyrovnal na 2:2 a v tretej minúte nadstaveného času strelil víťazný gól. Meszároš si počas troch stretnutí v uplynulom týždni pripísal aj 3 plusové body a 13 striel na bránku.

 

Medzi brankármi si honor hviezda týždňa odniesol Igor Šesterkin z SKA Petrohrad. Vo dvoch víťazných zápasoch svojho tímu inkasoval dovedna iba 2 góly a mal úspešnosť zákrokov 96,92%. Proti Spartaku Moskva (5:0) dosiahol shutout. Z útočníkov sa ocenenia dočkal Kanaďan v službách Barysu Astana Nigel Dawes, ktorý v troch dueloch nazbieral 6 bodov za 3 góly a 3 asistencie. Hetrikom sa blysol v zápase proti Medveščaku Záhreb (6:1). Medzi nováčikmi si minulý týždeň najlepšie počínal Vadim Ščegoľkov z HK Soči, autor jedného gólu a dvoch asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies