Messi môže nastúpiť proti River Plate, kde bol na skúške

NETKY.SK • 15 December 2015, 11:23 • 2 min
Messi môže nastúpiť proti River Plate, kde bol na skúške

BARCELONA - Futbalista španielskeho klubu FC Barcelona Lionel Messi prezradil, že za mladi absolvoval skúšku v slávnom argentínskom klube River Plate. Dvadsaťosemročný rodák zo Rosaria sa bol v Buenos Aires na Estadio Monumental ukázať v auguste 2000.

slovakia

left justify in out

"Áno, bolo to už veľmi dávno," vyhlásil kapitán argentínskej reprezentácie pre oficiálnu stránku Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). 

 

"Nakoniec z toho nič nebolo. Mal som však možnosť posilniť River Plate v čase, keď som bol ešte chlapec," doplnil Messi, ktorý by sa proti spomenutému mužstvu mohol predstaviť vo finále MS klubov. Tie sa v týchto dňoch konajú v Japonsku, Barcelona však má ešte pred sebou semifinálovú prekážku v podobe čínskeho mužstva Kuang-čou Evergrande. Messi počas svojej kariéry čelil argentínskemu tímu jediný raz - vo finále MS klubov 2009 proti Estudiantes. "Bol by to zvláštny pocit (nastúpiť proti River Plate, pozn.), doteraz som hral proti argentínskemu klubu iba raz. Bol to ťažký zápas, v ktorom sme dlho prehrávali a triumfovali až v predĺžení. River Plate je v globálnom meradle veľký klub. Ak proti nim budeme hrať, som si istý, že to bude kvalitný súboj," uzavrel Lionel Messi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies