Messi má problémy so stehnom, vynechá duel proti Venezuele

NETKY.SK • 3 September 2016, 10:50 • 2 min
Messi má problémy so stehnom, vynechá duel proti Venezuele

BUENOS AIRES - Argentínska futbalová reprezentácia nastúpi na utorkový duel kvalifikácie MS 2018 proti Venezuele bez svojho kapitána Lionela Messiho. Ofenzívny klenot FC Barcelona má problémy so zadným stehenným svalom a tréner Edgardo Bauza uviedol, že v utorok hrať určite nebude.

slovakia

left justify in out

Messi si rozmyslel pôvodné rozhodnutie o odchode z národného tímu a k spoluhráčom sa opäť pripojil pred aktuálnym blokom zápasov juhoamerickej kvalifikácie MS 2018. Vo štvrtok bol jediným úspešným strelcom v šlágri proti Uruguaju a gólom zo 43. minúty zabezpečil pre Argentínu výhru i návrat na čelo tabuľky.

 

V utorkovom stretnutí na Estadio Metropolitano v Meride budú domáci v pozícii outsiderov aj preto, že v eliminačných bojoch o účasť v Rusku sa im nedarí. Zo siedmich zápasov majú jediný bod za remízu s Peru a v tabuľke im patrí posledné desiate miesto.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies