Vodičák mal len pol roka, opitého šoféra zastavilo až kovové zábradlie

NETKY.SK • 25 Máj 2023, 10:40 • 2 min
Vodičák mal len pol roka, opitého šoféra zastavilo až kovové zábradlie

Polícia v Považskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu 18 ročného mladíka, ktorú spôsobil v obci Streženice. Informovala o tom Katarína Kuzmová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácii sa vodič vozidla Seat Leon dostatočne nevenoval vedeniu vozidla, nesledoval situáciu v cestnej premávke a navyše bol pod vplyvom alkoholu. V obci Streženice krátko pred 3.00 h narazil prednou časťou vozidla do betónovej zábrany, následne do plynového potrubia a kovového zábradlia a s vozidlom ostal stáť na odstavnej ploche mimo cesty. 

 

Krátko po nehode bola s vodičom vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 1,35 promile alkoholu. Držiteľom vodičského oprávnenia je pritom len pol roka. Škoda, ktorú pri nehode spôsobil bola predbežne odhadnutá na 1.600 €. Polícia obvinila mladého muža z prečinu Ohrozenie pod vplyvom návykovej látky. Je viac ako isté, že za volant si istý čas nebude môcť sadnúť, pričom následky svojho nerozvážneho konania sa s ním budú vliecť už celý život.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies